Emiratele Arabe Unite - Sănătatea

(Pagini) > > > Sănătatea

Vaccinarea

Pentru vizitarea EAU nu este necesară nicio vaccinare specială. Dacă însă aveţi în plan să petreceţi un timp în munţi este bine, pentru siguranţă, să vă sfătuiţi cu medicul pentru a vă recomanda un medicament contra malariei. În acele regiuni pot apărea cazuri de malarie, boala fiind răspândită de ţânţari.

Protecţia împotriva soarelui

Pentru a vă proteja de temperaturile ridicate şi de radiaţiile solare, trebuie să folosiţi produse antisolare cu factor mare de protecţie şi ochelari de soare. Este de asemenea, important să aveţi mereu la îndemână sticla cu apă pentru a preveni deshidratarea.

Marea

Scăldatul în mare se recomandă pe plajele publice sau în locurile unde mai sunt şi alţi oameni care fac baie. În Golful Persic vă ameninţă Physalia physalis, care este o meduză foarte periculosă. Cel mai frecvent apare în septembrie şi octombrie. Mai este posibil să întâlniţi şi cîte un „diavol de mare“ , care arată întotdeauna înspâimântător.

Climatizarea

Reprezintă practic cel mai mare risc de îmbolnăvire. Uneori reglată la o temperatură prea scăzută, în combinaţie cu canicula de afară poate provoca răceala.

Ultimele curiozităţi...

26.01.2012 Portul Jebel Ali
20.12.2011 Hotel Atlantis Dubai
20.09.2011 Metroul din Dubai

Ultima discuţie...

Ultima fotografie...

plajă în Dubai
regatul arab
privelişte de s
complexuri
clădiri grandio