Hotel Atlantis Dubai

20.12.11 14:03:18

Hotelul Atlantis – rezidenţă de lux din oraşul Dubai, care şi-a primit primii vizitatori în august 2008 – este înconjurat de apele calde ale Golfului Arabiei. Arhitectura lui se bucură de admiraţia specialiştilor din lumea întreagă, iar locul unde se află face să îi crească prestigiul. Atlantis Dubai este construit pe cea mai mare insulă artificială din lume, numită Palm Jumeirah, care se află la doar 35 de kilometri de Aeroportul Internaţional Dubai.

Hotelul este fascinant prin atmosfera sa de poveste orientală şi lux, care întâmpină vizitatorii chiar în holul de la intrare. Atlantis îşi depăşeşte concurenţii prin dotările sale – nu numai instalaţiile de aer condiţionat, de nelipsit în ziua de astăzi, ci şi căzile de baie cu jeturi de masaj, internetul rapid, balcoanele cu vedere la Golful Arabiei şi televizoarele cu antenă satelit, toate sunt menite să asigure oaspeţilor un sejur cât mai confortabil şi plăcut. 

În aerul insulei se amestecă aromele mâncărurilor delicioase oferite de 17 restaurante. În fiecare seară puteţi lua masa „într-o altă ţară”, delectându-vă cu specialităţi ale bucătăriei acesteia. Oaspeţii au la dispoziţie şi o plajă privată, săli de conferinţe, parcuri de distracţie, echipament pentru sporturi nautice, piscine, săli de fitness, saună, centrul de terapie balneară, terenuri de tenis, o pistă de alergări şi salonul de înfumuseţare.

Un element foarte interesant îl constituie bazinul artificial simulând mediul natural de viaţă al delfinilor din Oceanul Atlantic, cu care vizitatorii se pot întâlni „faţă în faţă” în cele trei lagune artificiale ale insulei.

Ultimele curiozităţi...

26.01.2012 Portul Jebel Ali
20.12.2011 Hotel Atlantis Dubai
20.09.2011 Metroul din Dubai

Ultima discuţie...

Ultima fotografie...

plajă în Dubai
regatul arab
privelişte de s
complexuri
clădiri grandio