Emiratele Arabe Unite - Cumpărăturile

(Pagini) > > > Cumpărăturile

În oraşe veţi găsi nu numai mari centre comerciale ci şi târguri arabe clasice, unde veţi trăi experienţa târguitului la preţ, atât de caracteristic lumii arabe. Aici vă târguiţi nu numai pentru lucruri, dar şi pentru călătoria cu taxiul. Nu vă temeţi să oferiţi un sfert din preţul cerut şi să plecaţi pe neaşteptate dacă nu vă înţelegeţi la preţ cu comerciantul.

 
Covoarele

Printre cele mai calitative şi mai scumpe se numără covoarele persane. Sunt lucrate manual din lână pură şi au brodată pe ele semnătura producătorului. O alternativă mai ieftină, sunt covoarele importate din India. La alegerea covorului verificaţi desimea nodurilor – cu cât sunt mai dese cu atât sunt mai calitative.

Suvenirurile

Ca amintire din Emirate vă puteţi cumpăra îmbrăcăminte tradiţională arabă, pe care nu este o problemă să o găsiţi în târguri.Printre alte suveniruri caracteristice se numără cele mai diferite ibrice, cupe, şiraguri de coral, mici statuete sau bogat ornamentate „mesaje de mulţumire“.

Electronicele

Se găsesc aici electronice de calitate la preţuri apreciabil mai mici decât la noi. Pentru a le cumpăra puteţi vizita hypermarketurile Carrefour sau complexurile comerciale locale.

Ultimele curiozităţi...

26.01.2012 Portul Jebel Ali
20.12.2011 Hotel Atlantis Dubai
20.09.2011 Metroul din Dubai

Ultima discuţie...

Ultima fotografie...

plajă în Dubai
regatul arab
privelişte de s
complexuri
clădiri grandio